Go to Top

Despre Noi

Misiune

Într-o lume în continuă dezvoltare, globalizarea este iminentă. Cunoașterea limbilor străine nu mai reprezintă  un atu, ci o necesitate – atât pentru adulți, cât și pentru copii. Misiunea noastră este să găsim cele mai bune soluții pentru fiecare client în parte, astfel încât, cu ajutor nostru, să își îndeplinească obiectivele. Oferim cursuri pentru limbile germană, engleză, franceză și română pentru străini.

De ce să ne alegi pe noi?

 • Toate acțiunile întreprinse au un singur scop: ajutarea clienților! Încă de la primul contact cu echipa Language Express, urmărim identificarea corectă a nevoilor clienților și propunerea celui mai bun program de studiu. Totul în funcție de necesitățile, obiectivele și disponibilitatea clientului. Gama largă de servicii oferite, flexibilitatea și experiența noastră, asigură fiecărui client posibilitatea de a urma un program personalizat, care să se plieze pe nevoile sale.  Oferim pe lângă cursuri generale, cursuri de limbaj specializat: tehnic, medical, de afaceri, juridic, etc.
 • Metoda noastră de predare are câteva principii foarte bine definite:
  1.    Pune accent pe comunicare – învățarea activă a limbii, prin exerciții comunicative, ajută clienții să comunice în limba targetată încă de la primele ore, să își însușească noile cunoștințe încă de la orele de curs.
  2.    Folosirea exclusivă a limbii străine – în timpul orelor de curs, nu se folosește deloc traducerea, clienții obișnuindu-se se gândească în limba învățată și să evite traducerile mentale, dezvoltând o fluență cât mai apropiată de a unui nativ.
  3.    Învățarea lucrurilor practice – atât gramatica, cât și vocabularul se predau în context și se exersează prin simularea situațiilor din viața reală, prin exerciții comunicative, astfel încât clienții noștri pot să folosească noile cunoștințe imediat după terminarea orelor de curs.

  Scopul acestei metode de predare este acumularea de cunoștințe active de limbă străină, cunoștințe care să ajute clienții în situațiile necesare, atât în viața privată, cât și în viața profesională.

 • Language Express se bucură de o echipă de profesioniști, foarte bine pregătiți și motivați. Pasiunea lor de a preda limbile străine a devenit jobul lor. Atmosfera în cadrul Centrului Language Express este una relaxată, veselă și motivantă. Asigurăm mediul propice pentru a învăța limbile străine într-un mod eficient și plăcut în același timp.

  Trainerii noștri sunt absolvenți de studii universitare și post-universitare de specialitate. Experiența în predarea limbilor străine, dar și în alte domenii de activitate, îi ajută să înțeleagă nevoile specifice de training ale tuturor categoriilor de clienți și să îi ghideze în îndeplinirea obiectivelor.