Go to Top

Pentru tine

Language Express vine în ajutor tău pentru a găsi varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Avem o gamă largă de servicii, putem oferi atât cursuri generale, cât și cursuri personalizate. Te așteptăm la o întâlnire cu consultanții noștri de training, pentru ca tu să faci o alegere informată. Oferim cursuri de engleză, germană, franceză și română pentru străini.

 • Cursuri de grup

 • Cursuri semi-private

 • Cursuri individuale

 • Cursuri pentru copii

Cursurile de grup de la Centrul Language Express se adresează clienților care pot participa după un orar fix, cărora le place interactivitatea din cadrul cursurilor de grup, la un preț atractiv. Grupele restrânse garantează clienților noștri posibilitatea de a exersa activ și intensiv la curs noile cunoștințe dobândite și de a primi feedback personalizat din partea profesorilor.

Oferim cursuri pentru limbile engleză, germană, franceză și română pentru străini.

 • Număr de ore didactice* pe modul – 42 de ore didactice
 • Număr de persoane în grupă – 4-6 persoane
 • Frecvență – de două ori pe săptămână câte 90 minute
 • Durată modul – 10 săptămâni
 • Orar – de luni până vineri după ora 18:00

* o ora didactică = 45 de minute

 

Cursurile semi-private (2-3 persoane) se adresează cuplurilor, colegilor sau prietenilor care au nevoie de cursuri personalizate și au același nivel de cunoaștere a limbii pe care doresc să o studieze. Caracteristicile acestor cursuri sunt flexibilitatea, atât în alegerea limbajului studiat, cât și a duratei cursului și a orarului. Oferim cursuri pentru limbile engleză, germană și franceză. Pentru mai multe detalii, te invităm la o întâlnire cu un consultant de training.

Cursurile individuale sunt servicii premium, adresate profesioniștilor și managerilor care au nevoie de programe flexibile și personalizate. Aceste cursuri sunt soluția ideală pentru clienții care au nevoie să învețe într-un timp foarte scurt, Centrul Language Express putând oferi cursuri intensive de până la 8 ore pe zi. Oferim cursuri pentru limbile engleză, germană, franceză și română pentru străini. Oferta este personalizată și se face în urma unei întâlniri cu consultanții noștri de training.

Cercetările au arătat că învățarea unei limbi străine încă de la vârste fragede are foarte multe avantaje. Copiii au o capacitate foarte mare de absorbție a noilor informații, indiferent de domeniu. Pe lângă învățarea cu ușurință a unei limbi străine, cu rezultate de lungă durată, copiii își dezvoltă și puterea de concentrare,simțul orientării și abilități de multi-tasking.

Cursurile pentru copii sunt împărțite pe categorii de vârstă și în funcție de nivelul de cunoaștere al limbii targetate. Pentru copiii care au deja cunoștințe, se face o evaluare inițială pentru încadrarea corectă într-o grupă omogenă.

Metoda de predare este una comunicativă, ajutând copiii să vorbească și să interacționeze în limba engleză sau germană.

Engleză și Germană pentru preșcolari

Nu e niciodată prea devreme pentru a învăța o limbă străină. Cu programa și metoda potrivită, copiii pot să învețe cu plăcere limba engleză sau germană încă din anii de grădiniță.

Cursurile pentru preșcolari sunt programe special dezvoltate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani. Profesorii vorbesc doar în limba engleză sau germană și folosesc mișcarea, muzica, jocurile și arta pentru a implica copiii în activitățile comunicative de la clasă.

Structura cursurilor:

 1. Tip de curs: de grup (3-5 copii/grupă)
 2. Perioada: pe parcursul anului școlar
 3. Durata: 50 de minute
 4. Frecvența: o dată pe săptămână, de la ora 17:00
 5. Preț: 100 de lei/lună ( 4 ședințe)

Cursurile vor incepe după 3 Octombrie.

Data limită de înscriere: 28 Septembrie.

Engleză și Germană pentru școlari (ciclu primar și gimnaziu)

La vârsta școlară copiii adoră să pună întrebări, să investigheze, să rezolve mistere. De ce să nu încurajăm aceste porniri printr-un curs de limbă adaptat perfect la ceea ce adoră ei să facă: să exploreze!

Cursul oferă acestor mici exploratori cunoştinţele şi aptitudinile necesare să cunoască şi să înţeleagă lumea – fie că e vorba de ţinuturile africane sau de iarba din grădina lor. Totul printr-o metodă menită să stimuleze curiozitatea și imaginaţia lor.

Caracteristicile principale ale acestui program:

• Folosirea exclusivă a limbii studiate la clasă.

• Special dezvoltată pentru ciclu primar, curricula cuprinde o gamă variată de proiecte interactive, cu subiecte fascinante despre cultură, geografie și natură. Astfel creşte interesul copiilor pentru propria cultură şi le oferă şansa de a se dezvolta ca cetăţeni globali de succes..

• Materiale de studiu inovative, cu activităţi multimedia.

Structura cursurilor:

 1. Tip de curs: de grup (3-5 copii/grupă)
 2. Perioada: pe parcursul anului școlar
 3. Durata: 90 de minute
 4. Frecvența: o dată pe săptămână, de la ora 15:00
 5. Preț: 200 de lei/lună ( 4 ședințe)

Cursurile vor incepe după 3 Octombrie.

Data limită de înscriere: 28 Septembrie.