Go to Top

Cursuri pentru copii

Cercetările au arătat că învățarea unei limbi străine încă de la vârste fragede are foarte multe avantaje. Copiii au o capacitate foarte mare de absorbție a noilor informații, indiferent de domeniu. Pe lângă învățarea cu ușurință a unei limbi străine, cu rezultate de lungă durată, copiii își dezvoltă și puterea de concentrare,simțul orientării și abilități de multi-tasking.

Cursurile pentru copii sunt împărțite pe categorii de vârstă și în funcție de nivelul de cunoaștere al limbii targetate. Pentru copiii care au deja cunoștințe, se face o evaluare inițială pentru încadrarea corectă într-o grupă omogenă.

Metoda de predare este una comunicativă, ajutând copiii să vorbească și să interacționeze în limba engleză sau germană.

Engleză și Germană pentru preșcolari

Nu e niciodată prea devreme pentru a învăța o limbă străină. Cu programa și metoda potrivită, copiii pot să învețe cu plăcere limba engleză sau germană încă din anii de grădiniță.

Cursurile pentru preșcolari sunt programe special dezvoltate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani. Profesorii vorbesc doar în limba engleză sau germană și folosesc mișcarea, muzica, jocurile și arta pentru a implica copiii în activitățile comunicative de la clasă.

Structura cursurilor:

  1. Tip de curs: de grup (3-5 copii/grupă)
  2. Perioada: pe parcursul anului școlar
  3. Durata: 50 de minute
  4. Frecvența: o dată pe săptămână, de la ora 17:00
  5. Preț: 120 de lei/lună ( 4 ședințe)
Engleză și Germană pentru școlari (ciclu primar)

La vârsta școlară copiii adoră să pună întrebări, să investigheze, să rezolve mistere. De ce să nu încurajăm aceste porniri printr-un curs de limbă adaptat perfect la ceea ce adoră ei să facă: să exploreze!

Cursul oferă acestor mici exploratori cunoştinţele şi aptitudinile necesare să cunoască şi să înţeleagă lumea – fie că e vorba de ţinuturile africane sau de iarba din grădina lor. Totul printr-o metodă menită să stimuleze curiozitatea şi imaginaţia lor.

Caracteristicile principale ale acestui program:
• Folosirea exclusivă a limbii studiate la clasă.
• Special dezvoltată pentru ciclu primar, curricula cuprinde o gamă variată de proiecte interactive, cu subiecte fascinante despre cultură, geografie și natură. Astfel creşte interesul copiilor pentru propria cultură și le oferă șansa de a se dezvolta ca cetăţeni globali de succes.
• Materiale de studiu inovative, cu activităţi multimedia.

Structura cursurilor:

  1. Tip de curs: de grup (3-5 copii/grupă)
  2. Perioada: pe parcursul anului școlar
  3. Durata: 90 de minute
  4. Frecvența: o dată pe săptămână, de la ora 15:00
  5. Preț: 240 de lei/lună ( 4 ședințe)
 

Pentru mai multe detalii, te invităm la o întâlnire cu un consultant de training. Contactează-ne ACUM!