Go to Top

Home Version 3

Misiune

Într-o lume în continuă dezvoltare, globalizarea este iminentă. Cunoașterea limbilor străine nu mai reprezintă un atu, ci o necesitate...

Citeste mai departe

Noutati

Vă așteptăm să reveniți periodic, pentru a fi la curent cu noile cursuri și servicii oferite de Language Express.

Clienti&Parteneri

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută în cadrul cursurilor noastre, Language Express a semnat mai multe parteneriate cu instituții culturale și companii care oferă servicii conexe domeniului nostru de activitate.

Clienti&Parteneri

De ce sa ne alegi pe noi?

Grupe restrânse

Vorbești și exersezi activ noile cunoștințe la fiecare oră de curs.

Testimoniale

 • Adevărați profesioniști cu traineri flexibili, specializați în engleza de afaceri și termeni tehnici de specialitate. Cursanții au capacitatea de a comunica rapid și corect, datorită modului de predare bazat pe comunicarea doar în limba engleză
  customer photo

  Adriana C., Novo Nordisk

 • Language Express este locul potrivit pentru studierea limbilor străine.Pe lângă faptul că au cel mai bun raport calitate-preț, aici am găsit profesori bine instruiți și dedicați, totul petrecându-se într-un mediu de studiu relaxant.
  customer photo

  Bianca M., Fornetti

 • Am ales Language Express deoarece am primit referințe foarte bune de la mai multe persoane care au studiat aici. Am început cursurile în urmă cu un an, profesorii vin la sediul firmei, ceea ce pe noi ne ajută mult. Aceștia sunt mereu punctuali, profesioniști si sunt vorbitori nativi de limba germană.
  customer photo

  Delia N., Ametras

.

Contactează-ne ACUM!

Centrul Language Express

0728.969.285

info@language-express.ro