Go to Top

Intrebari frecvente

Care este costul unui curs?

Costul unui curs depinde de tipul cursului (individual sau de grup) si de numarul de niveluri parcurse. Se poate face o oferta personalizata in functie de nevoile clientului.

Care este durata unui curs?

La cursurile 1 la 1 durata este in functie de frecventa cu care este organizat cursul. Cursurile de grup au in general o frecventa de 2 sedinte/saptamana finalizand in acest fel un nivel in 13-15 saptamani.

In ce perioade se desfasoara cursuri de limbi straine?

Cursurile individuale se tin tot timpul anului. Data de incepere a cursului o stabileste cursantul. Cursurile de grup incep toamna la 1 octombrie. In functie de solicitari, daca se completeaza numarul de locuri minim acceptat, se pot organiza cursuri de orice limba si pentru orice nivel, pe tot parcursul anului.

Care este orarul cursurilor?

La cursurile individuale programul este personalizat si adaptabil nevoilor cursantului; in cazul cursurilor de grup orarul este propus de centrul nostru, avand in vedere disponibilitatea cursantilor de a participa in intervalele orare propuse. Orarul cursurilor de poate fi planificat in fiecare zi de luni pana vineri intre 08:00 – 20:00 sau sambata intre 09:00-13:00.