Go to Top

Acasa

Despre noi

Language Express se bucură de o echipă de profesioniști, foarte bine pregătiți și motivați. Pasiunea lor de a preda limbile străine a devenit jobul lor. Atmosfera în cadrul Centrului Language Express este una relaxată, veselă și motivantă. Asigurăm mediul propice pentru a învăța limbile străine într-un mod eficient și plăcut în același timp. Trainerii noștri sunt absolvenți de studii universitare și post-universitare de specialitate. Experiența în predarea limbilor străine, dar și în alte domenii de activitate, îi ajută să înțeleagă nevoile specifice de training ale tuturor categoriilor de clienți și să îi ghideze în îndeplinirea obiectivelor.

Citeste mai departe...

De ce sa ne alegi pe noi?

Orientare catre client.

“ Asteptarile dumneavoastra de la un curs de limba straina sunt motorul activitatii noastre.”

Cea mai eficienta metoda de predare.

“ Utilizarea exclusiva a limbii tinta de la prima ora de curs si dezvoltarea gandirii in limba studiata, fac ca aceasta sa fie cea mai rapida metoda de invatare a unei limbi straine”

Grupe restranse.

“ In grupe de maxim 6 participanti, orice cursant are timp de comunicare mai mare de 50%, comparativ cu grupele de 12-14 participanti”

Programe personalizate.

“ Oferim cursuri de interes general dar si cursuri pentru specializari: resurse umane, contabilitate, mediu de afaceri, negociere, vanzari, medicina, juridic,etc”

Cursuri pentru toată familia

“ Organizam club de conversatie pe teme de interes general pentru membrii familiei tale: turism, shopping, timp liber etc”

Echipa de profesionisti.

“ Toti instructorii nostri sunt profesionisti desavarsiti, vorbitori fluent ai limbii predate si instruiti sa foloseasca metoda de predare prin comunicare directa.”

Testimoniale

  • Cu ajutorul cursului de limba germana mi-am recapatat increderea in mine si am reusit sa sustin un interviu de angajare in Germania. Echipa de traineri m-a ajutat foarte mult in acest proces de invatare
    customer photo

    Marius T.

  • I really appreciate your help in assisting me with the English training. It did help for sure as I am now more confident about my English and Edwin helped me with pronounciation and training in conversation on relevant topics for my job search. Thank you and your team
    customer photo

    Mary Vincent

Noutati

noutati-1.png


Cariere

misiune-1.png


Intrebari frecvente

parteneri-1.png


.

Contacteaza-ne ACUM!

Centrul Language Express

0728 969 282 - 031 110 6112

office@language-express.ro